Login
Close
Inloggen

Klanten

Sempre Solucions is actief voor zoveel verschillende branches, zoals Overheid, Verzekeringen, Financiële instellingen, Gezondheids- en welzijnszorg, IT & Communicatie, Transport & Logistiek, Onderwijs en Food & Non-food, dat je gerust kunt stellen dat wij brancheonafhankelijk werken.

Wij gaan voor een langdurige relatie, zodat wij onze klanten steeds beter leren kennen. Uw onderneming ontwikkelt zich voortdurend. Wij blijven graag op de hoogte van alle veranderingen binnen uw onderneming, zodat wij steeds perfect op uw behoeften kunnen inspelen.

Onze klanten zijn zeer tevreden over de werkwijze van Sempre Solucions. Ons bemiddelingsproces is van een heel hoog niveau. Veel detacheringsbureaus werken volledig geautomatiseerd. Wij werken ook met de nieuwste technologieën, maar wij vinden dat die een ondersteunende rol moeten spelen. Menselijke interactie en persoonlijke toenadering zijn voor ons de basis. Voor een succesvolle samenwerking zijn soft skills enorm belangrijk.

Bent u op zoek naar een IT of HR Professional voor een tijdelijke opdracht of een vaste baan? Sempre Solucions heeft naast haar eigen medewerkers een uitgebreid netwerk van professionals. Wij stellen onze professionals graag aan u voor.

Interesse? Neem contact met ons op.

Copyright © 2019 Sempre Solucions   |  Privacy statement   |  Sitemap
Sempre Solucions gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.