Login
Close
Inloggen

Over Sempre

Altijd de juiste oplossing

Sempre Solucions is Catalaans voor 'Altijd oplossingen'. Als specialist in IT en HR bieden wij altijd de juiste oplossingen voor onze klant. Of het nu gaat om het voorzien in mensen, Business Intelligence of een totaal IT of HR project, bij Sempre zit u altijd goed.

Daniël van Ballegooijen richtte in 2016 het bedrijf op. Waar het oorspronkelijk ging om het bemiddelen in mensen, zag hij al snel de behoefte in totaaloplossingen. Zo is Sempre Saber 'Altijd weten' (Business Intelligence) en Sempre Listo 'Altijd klaar' (Totale IT oplossingen) ontstaan.

Spaanse gastvrijheid

Zo Spaanstalig als de naam is, zo gepassioneerd is het team van Sempre. De naam verwijst naar de relatie die Daniël en zijn gezin al jaren hebben met een Catalaans gezin. 'De Spaanse gastvrijheid, daar voelen wij ons helemaal in thuis. Zo moeten IT en HR professionals zich voelen als ze voor ons komen werken, maar ook de opdrachtgever, die besluit met ons in zee te gaan. Zo gepassioneerd als ze daar zijn, zo gepassioneerd zijn wij over IT en HR. Alleen het beste is goed genoeg.'

Copyright © 2021 Sempre Solucions   |  Privacy statement   |  Sitemap
Sempre Solucions gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.